Bruiloften

Verbintenis, in het echt en voor het echt. JA! zeggen opdat je altijd voor elkaar zult zorgen, elkaar zult steunen in mooie en moeilijke tijden. Het vieren van elkaar gevonden hebben, op een speciale dag, met alle mensen om je heen die je dierbaar zijn. Op een onzichtbare manier ben ik graag onderdeel van de voor jullie zo speciale dag.

Ik ben als een "daggast" maar dan eentje met een camera in haar handen.

Neem mij mee in jullie wereld en ik zorg ervoor dat ik jullie dag onvergetelijk maak. Ik denk graag met jullie mee over de beste fotolocaties, zodra ik in een nieuwe omgeving ben begint mijn "radar" te draaien. Ik zie de hoekjes die je vaak zelf nog niet had gezien. Weet je niet hoe je moet poseren? Jullie hoeven geen model te zijn! Ik geef kleine aanwijzingen zodat jullie connectie van het beeld spat! Thema op jullie bruiloft? Heel tof, ik ben er gek op! Thema's als vintage, bohemian of een festivalbruiloft vind ik heel leuk! No worries, ik zorg ervoor dat ik niet opval tussen jullie gasten. Hoe minder ze in de gaten hebben dat ik er ben, hoe beter!

Willen jullie het allerliefst trouwen in de buitenlucht, landelijk, in het bos, op een prachtig veld, in een knusse kas. Of hebben jullie een prachtige tuin waar jullie je feest houden? Dan maak je mij als fotograaf ook heel blij. Ik ben gek op authentieke bruiloften waarin jullie vooral je eigen regels bepalen. En het belangrijkste, doen wat bij jullie past en wat goed voelt.


Vraag vrijblijvend informatie aan


Als fotograaf ben ik heel benieuwd naar jullie en wil graag zoveel mogelijk weten over jullie bruiloft.