Fotoshoot in een teil met fruit en bloemen

Spontane ideeën voor foto's werken het beste!


Omdat Bo bijna 1 zou worden hadden we al een cakesmash gepland. Omdat het heerlijk weer was, deze dag in augustus, bedacht ik mij ineens dat foto's in een badje buiten een goed idee zou zijn. Ik struinde 2 dagen van tevoren nog even heel marktplaats af, en scoorde op 20 minuten rijden deze prachtige teil. Het was lastig om een goed formaat te vinden! Maar het was gelukt!

De moeder van Bo op stap gestuurd om voor wat fruit te zorgen, het badpakje had ik nog thuis liggen, en onderweg nog een paar bloemen langs de weg geplukt. Dit maakte de styling helemaal compleet!


Nadat ik aan tafel zat om het fruit alvast in schijfjes te snijden zat Bo gezellig tegenover mij. Zo'n schijf met sinaasappel wilde zij ook wel proberen. Ik kreeg een lachend beetje zuurkijkend gezicht terug. Dit ging vast goedkomen!

Terwijl de teil ondertussen werd gevuld met warm water konden we zo de achtertuin inlopen met Bo en al het fruit. Bo heeft zich prima vermaakt ruim een half uur lang. Af en toe nog even een emmertje warm water erbij. Zo was het voor ons allemaal genieten. .