Mijn naam is Sharon, 34 jaar oud en woonachting in de Hanzestad Deventer. Ik ben een muurbloempje, daar komt de naam Wallfower Photography vandaan. Met mijn ervaring met verschillende soorten fotografie ben ik uitgegroeid tot een veelzijdige fotografe. Ik ben gek op moody sferen, fineart portretten waarin je vooral je eigen ik ziet! Ik ben verliefd op de prachtige natuur om mij heen en ben nieuwsgierig naar verhalen van andere mensen. Geef mij een mooie natuurlijke omgeving een prachtige zonsondergang en mijn dag kan niet meer stuk!

Als 11 jarig meisje was ik altijd druk in de weer met de camera van mijn vader. Doorgaans ging er vooral een paard op de foto. En met een beetje geluk stond dan ook het hele paard erop. De gebruikte camera was 1 van de eerste digitale versies en er moest een hele diskette in waar je maar liefst 12 foto's mee kon maken. Gelukkig is er anno 2023 wel wat gewijzigd, in het formaat van een diskette passen ruim 10 sd kaarten en daar kunnen enkele duizenden foto's op. Fijne hedendaagse technologie!

Nog altijd beleef ik veel plezier aan de honderden foto's die ik toen heb gemaakt. Ik kan ze terugkijken met een lach en een traan. Het is zo ontzettend fijn dat je met een foto veel herinneringen op kunt halen. Puur en echt, zoals we waren en zoals we zijn. Dat is wat ik vandaag de dag nog steeds het liefst terug zie op een foto. En dat is waarom ik dit ben gaan doen, ik wil dat jij, je geliefde en je kinderen op een dag ook foto's terug kunnen kijken en herinneringen kunnen ophalen.

Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Achterhoek. Liefde heeft mij naar Deventer gebracht. Vanaf 2013 zijn wij hard aan het klussen geslagen om ons huis echt eigen te maken. Sinds maart "19 hoort ons zoontje Vic bij ons gezin. Echt thuiskomen doe ik vooralsnog in de Achterhoek. De rust, ruimte, natuur en de frisse lucht doen mij nog altijd goed.

Naast het fotograferen heb ik een kantoorbaan. Met de wetten en regelgeving waar ik mee werk is het fijn dat ik mijn creativiteit in het fotograferen kwijt kan. Mijn enthousiasme staat al aan vanaf het moment dat je mij een berichtje hebt gestuurd!