Femke en Gerwin zette ik al eerder op de foto. Voor haar verjaardag wilde ze graag een aantal foto's van haarzelf samen met Gerwin. Nu ze besloten om te gaan trouwen en ze mij vroegen om hun dag vast te leggen zei ik eerder volmondig ja dan dat zij dat deden. Met als extra opdracht een locatie te zoeken om de foto's te maken, want een bruiloft in Nederland in februari? Dan is droog weer nu eenmaal niet gegarandeerd.

Op Valentijnsdag 2020 was het zover. Nadat Femke lichtelijk in de stress in haar jurk schoot, moest moeders nog even met naald en draad een haakje vastmaken die was losgegaan bij het aankleden. Dat was met de handigheid van moeder zo gepiept.

Na een ritje met de auto, het officiële gedeelte in het gemeentehuis in Borculo vervolgden wij onze weg naar het nabijgelegen Ruurlo. Ik had namelijk voorgesteld om foto's te maken in een kas, het voorstel om droog en niet te koud op de foto gaan werd goed ontvangen. Dus we waanden ons naar de kas van Annie Cactus in Ruurlo om daar de fotoreportage te doen.

Als uit een sprookjesboek dit stel, met een grap hier en daar en liefde in overvloed voor elkaar. Kijk mee naar dit prachtige stel.