Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden. De herfstbruiloft van Anton en Sharon.


Ik weet nog dat er enige spanning was over het weer. Want “Wat nou als het met bakken uit de lucht komt?” Gelukkig reed ik al met zonnestralen hun woonplaats tegemoet. Ze waren al eerder voor de wet getrouwd, op deze dag wilden ze dit vieren met familie en vrienden. Dus er was geen ceremonie die ik hoefde vast te leggen


Deze prachtige herfstdag begon bij het koppel thuis. Anton deed enthousiast de deur voor mij open. En met zijn prachtige outfit kon ik meteen al een beetje proeven van de rest van het sfeertje dat ze in gedachten hadden. Ik werd warm welkom geheten en de ouders van beiden kanten waren druk in de weer voor wat laatste dingen. Aan Anton was af te lezen dat hij in ieder geval geen stress had. Kon niet anders zijn dan dat hij dat echt van zijn vader had die rustig vanaf de bank het tafereel aanschouwde. Meteen gezellig!

Het aankleden van Sharon moest nog even worden vastgelegd, en ze werd heel kundig door haar moeder geholpen. Dochter Jackie kreeg het meest schattige outfitje aan! Ik had ook niet anders verwacht, want op Instagram kwam voor mijn oog al menig fancy outfitje voorbij.


De dag kon nu echt beginnen, op naar het prachtige Buren. Want daar maakten we die dag de foto’s.


Met een ware wandeltocht rondom Buren reden we aan het einde van de reportage nog naar een lange laan met bomen. Daar merkte ik de boomgaard op, dus die zijn we ook nog even ingedoken.


De avond werd ingeluid met een feestmaal voor alle genodigden, leuke herinneringen werden opgehaald, en door opa werd een mooi woord gesproken. De prachtige taarten waren door verschillende mensen zelfgemaakt. En als klap op de vuurpijl had Sharon als verrassing voor Anton nog een extra jurk om heerlijk in te kunnen dansen.


Op deze dag was goed te merken dat naast hun liefde voor elkaar, dochter Jackie de verbinding tussen hen nog sterker heeft gemaakt. Ik wens jullie nog vele liefdevolle jaren toe met elkaar!