Trouwen kent geen leeftijd


En dat bewezen Peter en Gersien!


Kort voor de bruiloft van dit prachtige koppel werd ik door de trouwlocatie benaderd. Judith (van Theetuin Kamperfoelie) stuurde mij een bericht met de vraag of ik eind september nog ruimte had om een bruiloft te fotograferen. Het koppel wilde het graag klein houden. Maar Gersien had Peter niet kunnen overtuigen een fotograaf in te huren. Gelukkig wist Judith zich wel raad. Want dat was vlot geregeld ;)


Vanaf het mooie Deventer pakte in de auto, ik heb nog heel even overwogen om de fiets te pakken. Want het was bijna een ''thuiswedstrijd.''

De zon scheen mij mooi tegemoet dus het beloofde een prachtige dag te worden. Bij aankomst bij de Theetuin liep ik een versierde golfkar tegemoet, meteen gezellig!

Op instructies kon ik Judith vinden in de keuken, met hulp van Otto werden er al voorbereidingen getroffen voor de meest voortreffelijke hapjes. De gasten druppelden al heerlijk binnen, en na een halfuurtje stapte ik samen met Otto in de versierde golfkar. Na een kort ritje, Peter en Gersien wonen dichtbij, kon ik al zien waar ik zijn moest. Een prachtig versierde tuindeur was niet te missen. Door de deur heen kon ik nog even aanschouwen hoe de laatste hand gelegd werd aan het recht strijken van de jurk van Gersien en hoe Peter zijn stropdas nog even netjes weg stopte onder zijn jasje.


Geniet mee met deze prachtige dag die deze lieve mensen met mij deelden.