Trouwen op het strand

Ik vermoed dat dit een droom is van menig bruidspaar! Zand tussen de tenen, een machtig mooie zonsondergang, licht, wind en rondvliegende parasollen!


Mandy en Rocky trouwden deze zomer bij het prachtige Strandpaviljoen Club Zand op het strand van Castricum (Noord-Holland! Zo creatief als dit stel is maakten ze hun eigen welkomstbord, versiering voor het prieel en unieke weggevertjes en een opnieuw geschikt droogboeket wisten ze er een fantastische dag van te maken. De prachtige kinderen maakten de styling compleet met de meest schattige outfits!

Ik werd omarmd door de behulpzame familie. De vader van de bruid, een trots man als je het mij vraagt, moest toch even een traantje wegslikken toen hij zijn prachtige dochter daar zo zag staan in haar jurk.

Trots liep hij met haar richting het altaar, waar Rocky met lichte spanning haar tegemoet zag lopen. Een ceremonie waarin liefdevol het verhaal van Mandy en Rocky werd vertaald door de Babs. En ik bijna omver werd geblazen door een losgeslagen parasol. Beetje spanning moet ik kunnen handelen. Ik denk dat men mijn kikkersprong nog wel even kunnen heugen.

Aan het einde van de dag werden we getrakteerd op een mooie zonsondergang, waarna het feest kon beginnen!