Puur, echt en Autenthiek

Deze had je vast al eerder gelezen. Ik doe altijd mijn best om emotie vast te leggen. Ik ga je nooit vragen om te lachen zodat je een dag later met spierpijn in je kaken loopt. Ik probeer de kleine momenten dat iemand in verbinding staat met een emotie vast te leggen.

Ik probeer een fotosessie af te leveren met een diversiteit aan foto's. Van de omgeving, handen die worden vastgehouden dat geplukte bloempje.

Moody, warm en sfeervol

Is dit hoe jij je voelt, of hoe jij je huiskamer hebt ingericht? Nou dan worden we vast goede stijlvrienden! Het zou je niets verbazen dat de herfst mijn lievelingsseizoen is. De kleuren, het weer samen op de bank kruipen onder een kleedje. De kachel en de kaarsjes aan.

Mijn foto's zijn altijd kleurvol, warm en gezellig. En als het weer het toelaat met een mooie zonsondergang.

Binnen 2 weken foto's

Je hebt mij tijdens het fotografen meerdere malen zien grijnzen naar mijn camera. Geloof me, ik sta niet stiekem te giechelen om een blooperfoto. Tijdens het fotograferen laat ik je soms mijn schermpje zien. Dat geeft vaak vertrouwen! Ik hoor dan: "Wauw! Ben ik dat?"

Omdat ik ook niet kan wachten om je iets te laten zien tot het moment dat alles klaar is stuur ik vaak tussendoor nog even een berichtje met een foto.

FAQ

Heb je een fotostudio?

Helaas heb ik geen ruimte voor een studio. Maar daar droom ik nog wel over.

Hoe boek ik een fotoshoot?

Via het contactformulier, sociale media enzovoort.

Op welk tijdstip maak je de mooiste foto's?

Het mooiste licht is bij zonsopkomst of zonsondergang. Maar om te voorkomen dat iemand er niet uitgeslapen uitziet, kiest iedereen vaak voor de zonsondergang.

Er is heel slecht weer voorspelt, wat nu?

Bij slechte weersomstandigheden als regen of storm zullen we samen op zoek gaan naar een nieuwe datum voor de fotoshoot.

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Bij de tarieven vindt je ook terug wat je daarvoor krijgt. Ook het aantal foto's. Ik kan je wel verklappen dat ze stuk voor stuk waanzinnig zullen zijn!

Ik wil graag foto's in mijn eigen huis, kan dat?

Dat kan zeker! Ik zie graag hoe je woont. Wanneer ik langskom vraag ik je wel om flink op te ruimen. Hoe leger en lichter, hoe mooier de beelden. Dan gaat de aandacht echt naar jullie.

Fotografeer je ook op een locatie van onze keuze?

Ik ben vertrouwd met de plekken die ik al ken. Dan weet ik waar de zon onder gaat, wat de mooie hoekjes zijn. Maar ik ben heel nieuwsgierig naar nieuwe toffe locaties! Ik ga graag met je mee op avontuur!

Krijg ik ook de onbewerkte foto's?

Nee, ik lever geen onbewerkte foto's of RAW bestanden. Het bewerken van mijn foto's is een onderdeel van mijn stijl en wat ik uit wil dragen. Daarom kies je ook voor mij, om het resultaat te krijgen die je in mijn portfolio terug kunt vinden.

Wat moet ik aan?

Afhankelijk van de gekozen shoot en locatie stuur ik een aantal tips en een kleurbord. Ik raad altijd aan om aarde/natuurtinten te dragen, en opdrukken en neon en felle kleuren te vermijden. Deze geven vaak een kleurzweem op de huid wat niet mooi is. Het belangrijkste is dat jij je fijn voelt in de outfit die je draagt.

Ik ben niet fotogeniek, of sta nooit mooi op foto's. Komt dat wel goed?

Geloof mij, ook jij zult verbaasd staan. Ik help je bij het poseren zodat je er op je mooist uit ziet. Iedereen is fotogeniek!

Hoe ontvang ik de foto's?

Je ontvangt een e-mail van mij met jou/jullie online gallery. Met een pincode kun je de foto's downloaden op groot of webformaat. Je kunt de foto's dan ook delen met familie en vrienden die benieuwd zijn.

Mag ik de foto's gebruiken op sociale media?

Jazeker! Daar staat wel tegenover dat ik graag zie dat je mijn naam in de omschrijving of een tag gebruikt.

Heb je ook algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden stuur ik je toe op het moment dat je een fotoshoot bij mij gaat boeken.

Hoe kan ik betalen?

Betaling kan via bankoverschrijving, gepast contant of via een betaalverzoek. De betaling moet zijn voldaan op de dag dat de fotoshoot plaatsvindt.