Alles begint met liefde..


Alles begint met liefde. Als je ter wereld komt heb je de liefde van je ouders en verzorgers, als je ouder word waarschijnlijk van broertjes of zusjes, vrienden die je liefhebben, je partner waarmee je een toekomst wilt opbouwen en waarmee je het cirkeltje rond maakt als je zelf besluit om een gezin te starten.


Het vastleggen van liefde is waar mijn enthousiasme voor het maken van portretten van mensen is aangewakkerd. Liefde moet je vieren, vastleggen en bewaren. Of dit nou liefde voor jezelf, je huisdier, je partner, gezin of familie is. Ik leg jullie het allerliefst vast in een pure vorm, authentiek, liefdevol en met een grapje hier en daar. Neem mij mee in jullie verhaal en ik leg jullie connectie vast met mijn camera.


De lifestyle en motherhood sessies zijn een prachtige manier om je groeiende familie of de familie die je hebt voltooid vast te leggen. Als fotograaf ben ik er trots op dat ik jou net zo mooi laat voelen als jij eruit ziet en dat ik de authentieke band tussen jou en je geliefden (en kleintjes) vast leg met mijn camera. Ik bied sessies aan in de prachtige buitenlucht of in de privacy van je eigen huis. In-home sessies zijn een prachtig alternatief bij slecht weer in Nederland of als je veilig met een klein kind in je eigen omgeving wilt zijn.


Een sessie voor het vastleggen van het moeder zijn, of net zijn geworden is ontzettend waardevol. Nu ik zelf moeder ben snap ik de aarzeling. Je gewicht van je baby ben je nooit verloren van 2 jaar of langer geleden, voor een camera staan is doodeng, de chaos die kinderen met zich mee brengen terwijl jij de rust probeert te bewaren. Je bent juist op deze momenten ontzettend waardevol. Deze momenten zijn met een oogwenk weg, en je kinderen zijn ineens groter dan enkele seconden geleden.

Laten we samen terugblikken op deze momenten en getuige zijn van het moederschap wat je fantastisch doet. Niet verstopt achter de telefoon waarmee je altijd alleen maar een foto van jou eigen kind maakt. Vertrouw er op dat ik mij in jullie chaos en verwarring mij een weg navigeer naar de mooiste en meest oprechte beelden van het moederschap. Iets wat je als moeder en kind zult koesteren op een later moment.


Een sessie waarbij de zwangerschap centraal staat, raad ik aan, tussen de 30 en 34 weken plaats te laten vinden.


Alle foto’s die je ontvangt na de sessie ontvang je op hoge resolutie. Op verzoek stel ik een prachtig album voor jullie samen of laat ik foto’s op hoogwaardige kwaliteit voor jullie afdrukken.