Harry stuurde mij nog geen week voor de fotoshoot uiteindelijk plaatsvond een bericht via de website. Of er op korte termijn nog een zwangerschapsshoot mogelijk was. En ik had zeker nog wat ruimte. Met alle COVID-19 perikelen van de afgelopen maanden is het toch wat stiller. Direct enthousiast dat ik weer aan de slag kon heb ik hem wat aantal data gestuurd. Het werd de eerstvolgende zaterdag.

 

Omdat ik zelf niet meer in de Achterhoek woon, maar de familie daar wel in de buurt woont stelde ik voor daar in de omgeving een locatie te kiezen. Het was die week echt herfstweer, dus dat was nog even spannend. Ik had mijn zus nog even op pad gestuurd de locatie te bekijken, maar begreep volkomen dat ze het niet zag zitten om op de fiets te stappen in dat hondenweer. Gelukkig bloeiden de bloemen, kwamen de lelies bijna uit en was het grasveld niet gemaaid. Geluksmomentje!

 

Op zaterdagavond ontmoette ik Harry, Matilda en hun dochtertje Tiffany. Ze verwachten op dat moment over ongeveer 6 weken hun tweede dochter. Wat een prachtig gegeven!

Omdat ik altijd benieuwd ben hoe iemand bij mij terecht komt en ik hen graag wat beter wilde leren kennen spraken we leuk met elkaar. Voor zover ik begreep had ze een kennis gevraagd of die nog een fotograaf kende, die kennis was een klasgenoot van mijn zusje. En vroeg mijn zusje wie haar profielfoto op facebook had gemaakt. DAT WAS IK! Zo leuk hoe mensen soms bij jou terecht komen in het grote gros aan fotografen die je tegenwoordig kunt kiezen.


Deze lieve mensen zijn enkele jaren terug vanuit Zuid Afrika naar Nederland verhuist. En nu is baby 2 op komst. Tiffany krijgt een zusje!

Tussen het hoge gras werden we besprongen door de krekels. Naast een prachtig zonsondergang werden we nog getrakteerd op een mooie regenboog. Geniet hieronder een beetje mee met deze mooie zomeravond!

 

Danki Harry, Matilda en Tiffany